KAS er en forening i vekst og vi har opplevd 5 % økning av medlemsmassen hver måned de siste 4 månedene. Dette er veldig kjekt og vi gleder oss stort til å møte våre nye og gamle medlemmer på konferansen i Lillestrøm 16. og 17. april. "Vår alles" Bjørn Guldvog åpner konferansen og setter tonen for det som vi er trygge på at blir faglig gode veldig innholdsrike dager. 

På programmet for konferansen er aktuelle temaer som  Ungdom og rus, Utfordringsbildet på fagområdet, Skråblikk på prikktildelingssystemet, Norges største strandfestival “trygt, godt og forutsigbart” og mye mer. Vi gleder oss til kjekke dager, gode diskusjoner og mulighet for å bygge nettverk som vi alle kan dra nytte av i etterkant av konferansen. 

Men før den fysiske konferansen skal foreningen også et digitalt kurs: Slik blir du trygg i forvaltning av alkoholloven! Det er om mulig enda mer spennende. Les gjerne mer om det og videresend til andre om du kjenner noen som kunne ha nytte av det. 

Med dette ønsker styret deg en god vinterferie, nå eller neste uke! Vi kommer tilbake med mer informasjon om foreståeånde årsmøte, valg og annet spennende.